Sayfamıza Hoş geldiniz

Reklamlara Tıklayarak Destek Olabilirsiniz Sitemizi Geliştiriyoruz

DAVAMIZ İSLAM

 

“Bismillahirrahmanirrahim”

“Ya Muktedir Ya Kuddüs Ya Vedud Ya Latif Ya Mucib Ya Nur Ya Musavvir” “Allahümmec alni ve nuru Yusuf’a ala veçhi femen reani yuhibbuni mehabbeten” “Kul eûzu bi rabbin nâs Melikin nâs İlâhin nâs Min şerril vesvâsil hannâs Ellezî yuvesvisu fî sudûrin nâs Minel cinneti ven nâs” “E lem neşrah leke sadrake. Ve vedagnâ anke vizrake Ellezî enkada zahrake. Ve rafe’nâ leke zikrake. Fe inne meal usri yusrâ İnne meal usri yusrâ Fe izâ feragte fensab. Ve ilâ rabbike fergab.”(Amin)

Daha Güzel Bir Yüze Kavuşmanızı Sağlayacak Etkili Bir Güzellik Duası | Aşk  Duaları Kitabı | En Etkili Aşk Duaları

Güzellik duası! Ay gibi güzel görünmek için en etkili dua

Yüz güzelliği için duanın sözleri

Yüz güzelliği için dua üç bölümden oluşur:

  • Esmaül hüsnadan 7 esma-ı şerif
  • Hazreti Yusuf’un güzellik duası
  • Nas suresi ile İnşirah suresi

 GÜZELLİK DUASI - Ay Gibi Güzel Görünmek İçin En Etkili Dualar | Güzellik  sırları - Cennet Halkı

Güzellik Duası Hakkında 5 Önemli Bilgi

Duayı uygularken mutlaka sessiz bir ortama geçmelisiniz, ufacık bir gürültü bile dikkatinizi dağıtıp duanın gücünü düşürebilir.

Mümkünse sabahın erken saatlerini veya gecenin geç saatlerini tercih etmelisiniz. Çünkü bu vakitler, duaların kabul olduğu vakitlerin başında gelir.

Güzellik duası, başkasının yerine vekaleten de yapılabilir. Yani çevrenizde yeterince güzel olmadığını düşünüp aşağılık psikozuna giren arkadaşlarınıza veya aile bireylerinize de bu şekilde yardımcı olabilirsiniz. Duayı, onlar adına da yapabilirsiniz.

Duamızın en mühim noktalarından biri de niyet bölümüdür, bu yüzden niyet bölümüne son derece dikkat etmeliyiz.

Alimler, güzellik duası adı altında uzun veya kısa birçok dua aktarmışlardır, fakat bu yazıda okuyacağınız güzellik duası, gelmiş geçmiş en etkili dualardan biri olarak biliniyor. Çünkü bu dua, Allah’ın esmasını (Ya Musavvir, Ya Cemîl, Ya Şâfi) ve Kur’an-ı Azimüşşan’ın surelerini (Fatiha ve İhlas) barındırıyor.

 

Ya Şâfi ve Güzellik Duası

Yukarıdaki özel duanın ardından, yine gözlerimiz kapalı olarak 3 besmele 14 de Ya Şâfi okuyacağız. 14 kez Ya Şâfi bitince de gözlerimizi açıp şu duayı 1 kere okuyacağız:

“Sonsuz şifa kaynağını biz kullarının üzerine yağdıran hikmetine, bütün güzelliklerle bizi mest eden şefkatine, her varlığın ihtiyacına en güzel şekilde cevap veren merhametine ve akılları hayretler içinde bırakan azametine sığınarak ellerimi yüce dergahına açtım Ya Şâfi. Benim duamı da Şâfi esma-yı hüsnanın hatırı için kabul et. Âmin.”

Ya Cemîl ve Güzellik Duası

Şimdi de yine gözlerimizi açarak 3 besmele, 21 de Ya Cemîl okuyacağız. Bütün içtenliğimizle okuyacağımız besmele ve Cemîl esmasını takiben de 1 kez şu Özel Türkçe Duayı okuyacağız:

“Gökyüzünü yıldızlarla yaldızlayan, yeryüzüne tatlı çiçeklerin mütebessim çehreleri ile güzellik katan, varlığının muhteşem saltanatı ile gönüllerimize sürur, gözlerimize nur bahşeden ve evrenin her noktasına güzellik mührünü basan Cemîl esmana iltica ediyorum. Ve Cemîl esmanın bütün manaları ile senden duamın kabulünü niyaz ediyorum. Âmin.” Allah Dualarınızı Kabul etsin Kardeşlerim.

 

0 yorum:

Yorum Gönder